Elektrotechniek

Elektrische installaties

Eppink Installatietechnieken legt elektrotechnische installaties aan van 25 tot 1000 Ampère.

Veiligheid gaat voor alles. Dit geldt vooral de aanleg van elektrische installaties. Met toewijding en vakmanschap worden zowel licht- als krachtinstallaties voor bedrijven en woningen geïnstalleerd, waarbij kwaliteit en veiligheid als enige criteria gelden. Daarom leggen wij elke installatie in en rondom gebouwen aan volgens de normen van de NEN 1010.

Bij alle werkzaamheden staan de veiligheid en de wensen van de klant centraal.

Domotica

Domotica is een verzamelnaam voor woning- of gebouwenautomatisering. Met een domotica installatie kun je diverse apparaten handmatig of automatische bedienen, oa verlichting, verwarming, screens, beveiliging, audio/video. Om geen ingewikkelde of moeilijk bedienbare installatie te krijgen vereisen deze installaties absoluut een persoonlijke aanpak waardoor de wens van de klant centraal staat en hierbij zijn wij u graag van dienst.

Met bijvoorbeeld visualisatiesoftware domovea van de firma Hager kunnen alle functionaliteiten vanaf een pc, touchsreen of iPhone bediend worden. Omdat domovea volledig compatibel is met Windows kan het met een gebruiksvriendelijke interface gestuurd worden, dit kan met scrollen en aanklikken van iconen.

Wij werken het vaakst met KNX installaties. KNX is een wereldwijde standaard die reeds door meer dan 250 fabrikanten wordt ondersteund. Hierdoor ben je niet gebonden aan 1 fabrikant.

Ook verzorgen wij draadloosschakel installaties, het grote voordeel is dat je bij een bestaande installatie geen hak en breekwerk krijgt. Wij doen dit oa met tebis KNX van HAGER, draadloos bussysteem van GIRA en xComfort van Moeller (Eaton).

Intercom

Iedereen wil graag weten wie er voor de deur staat voordat die wordt geopend. Of het nu gaat om deurvideo- of deuraudiocomunicatie en toegangscontrolesystemen voor uw woning, appartementencomplex of kantoorgebouw ook in deze installaties zijn we zeer bedreven. Enkele fabrikanten die wij vaak gebruiken zijn FERMAX, SIEDLE en Comelit.

Schakelmateriaal

Vanzelfsprekend hebben de klanten bij ons de vrije keus in elk merk schakelmateriaal, bijvoorbeeld: GIRA, PEHA, Bush & Jager, Merten, Niko, Jung.